Opinie o sklepie

Twoja opinia została wysłana. Dziękujemy!
Wyślij nam Twoją opinię dotyczącą produktu lub sklepu
Napisz opinię
1 2 3 4 5

Captcha
9 Opinie o sklepie -
0 1 2 3 4 (4,7/5)
Sortuj wg.:

Zamawianie mebli z internetu to była dla mnie nowość. Transakcja przebiegła jednak bardzo płynnie i co najważniejsze - BEZPIECZNIE dla obydwu stron. Zapłaciłem przy odbiorze. Z łóżka Lovano jestem bardzo zadowolony i w przyszłości na pewno jeszcze coś zamówię.
Total Rating: 0 1 2 3 4
Opublikowano przez Adam Janik 0 1 2 3 4 (5/5
kwi 23, 2020
Na firmę Meble z Krakowa trafiliśmy z polecenia znajomych. I podobnie jak oni jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości i wykonania transakcji. Meble z kolekcji QUATTRO są piękne. Wybraliśmy łóżko i szafki nocne w kolorze naturalnego buka. Będziemy polecać dalej !
Total Rating: 0 1 2 3 4
Opublikowano przez Olek Wa-wa 0 1 2 3 4 (5/5
kwi 23, 2020
Meble zakupione w firmie Meble z Krakowa spełniły moje oczekiwania względem jakości. Obsługa jest bardzo profesjonalna i pomocna. Dodatkowo otrzymaliśmy rabat za komplet mebli za co jesteśmy wdzięczni. Na pewno jeszcze wrócimy przy okazji remontu poddasza :)
Total Rating: 0 1 2 3 4
Opublikowano przez Kinga 0 1 2 3 4 (4/5
kwi 23, 2020
Materac został dobrany według moich potrzeb i preferencji. Bardzo kompetentna obsługa. Do tego rabat za komplet mebli ! Na pewno będę polecać.
Total Rating: 0 1 2 3 4
Opublikowano przez Konrad W.89 0 1 2 3 4 (5/5
mar 3, 2020
Doskonała jakość produktów w adekwatnej cenie. Na pewno jeszcze wrócimy !
Total Rating: 0 1 2 3 4
Opublikowano przez Ela K. 0 1 2 3 4 (5/5
lut 26, 2020
Producent mebli drewnianych z 15 - letnim doświadczeniem ! Szukaliśmy długo sprzedawcy, który wzbudzi nasze zaufanie i wreszcie się udało. Meble z kolekcji ZEN są piękne i funkcjonalne.
Total Rating: 0 1 2 3 4
Opublikowano przez Iwona Haraszkiewicz 0 1 2 3 4 (4/5
sty 29, 2020
To był mój pierwszy zakup w sklepie Meble z Krakowa, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona profesjonalną obsługą klienta i szybką wysyłką. Z pewnością w przyszłości wrócę po jakieś ładne i nietypowe meble do mojego domu. Polecam!
Total Rating: 0 1 2 3 4
Opublikowano przez Joanna Kowalska 0 1 2 3 4 (5/5
sty 29, 2020
Zachwyciłam się tym łóżkiem od pierwszej chwili, gdy znalazłam je w sklepie Meble z Krakowa! Szukamy z mężem łóżka i oglądaliśmy już bardzo dużo modeli, ale one wszystkie są do siebie bardzo podobne. Nam akurat zależy na czymś oryginalnym, a łóżko ZEN właśnie takie jest. W naszej sypialni prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach w sklepie internetowym. Naprawdę sprawia wrażenie lewitującego, co wprowadza bardzo fajny efekt. No i oczywiście naszą decyzję ułatwił fakt, że jest to łóżko drewniane, jest więc solidne i porządne. Polecamy!
Total Rating: 0 1 2 3 4
Opublikowano przez Tadeusz Solwiński 0 1 2 3 4 (4/5
sty 29, 2020
Łóżko TEKO jest na prawdę niepowtarzalne. Piękne w swojej klasycznej formie. Dzięki możliwości modyfikacji wymiarów mogliśmy zmieścić łóżko pod skos na naszym poddaszu. Łóżko nie skrzypi czego obawialiśmy się w przypadku mebli drewnianych. Jest wygodne, wysokość siedziska jest optymalna. Na pewno jeszcze wrócimy po stoliki nocne i komodę z tej serii.
Total Rating: 0 1 2 3 4
Opublikowano przez Kaja 34 0 1 2 3 4 (5/5
sty 29, 2020